Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Vagyis asynctask, egy progress-szel, miközben a program - a felhasználó szempontjából - "áll". Ill. dolgozik. Jogos, mert max 10-20 sec-ról van szó.
Az nem is jutott eszembe, hogy a "külső" hozzáféréseket korlátozzam. Pedig milyen fontos! Több activity van, de mind saját, ezzel nem lesz gond. Köszi!
(((A konvertálás kicsit érdekes. PalmOS alatt PalmPilot adatbázisról van szó. Az adatokat alig bírtam kibányászni belőle, csak PC oldali programok garmadájával. Egyébként a Palmon mind a mai napig tökéletesen működik, csak épp androidra áthozni nem tudtam. Vicces volt, mert már a PalmPilot egykori fejlesztőivel is beszéltem (Franciao-ban!), de persze nem emlékeztek részletekre, source-kódból kellett volna kibányászni...
Hogy rövidre fogjam, az előszedett csv adatbázisokat szeretném importálni, és egyúttal úgy elkészíteni a programot, hogy soha többé ne legyen ilyen probléma: az adatok hozzáférhetőek legyenek valami teljesen egyszerű formátumban is.)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest