Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában elkezdtem egy appot megint a saját igényemre.
Van ez a kis kódrészlet... debuggolva az llRet szépen true a függvényhívás után, mégis belép az if ágba... tévesen értékel ki, vagy mi. Ti láttatok már ilyet? Próbáltam már teljesen egyedi névvel is a változót, mert ezt az llRet nevet sokszor használom lokálisan függvényekben, gondoltam ez lehet valahogy, de nem... Tanácstalan vagyok.Debug nélkül futtatva ebből az alakul ki, hogy az értesítések jogosultságot kijelző kapcsoló Off állapotba kerül, miközben a jogosultság egyébként megvan. Rákattintva a kapcsolóra bejön a jogosultság rendszer ablaka, benne a kapcsoló ON... állítás nélkül visszalépve belőle az alábbi kód ismét lefut és ezúttal aztán jó az eredmény.
fun notifyjog(): Int {
var llRet: Boolean = false
val mo_notificationManager = mo_instance.getSystemService(NOTIFICATION_SERVICE) as NotificationManagerllRet = mo_notificationManager.areNotificationsEnabled()
if ( llRet1== false ) {
ml_switchpostvalue.value = false
return 1
}
///.... még megy tovább , de az most nem érdekes
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest