Hirdetés
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Sziasztok! 9-ről 14-es Androidra váltottam és van pár dolog aminek pislogok. Szerencsére a legfontosabb két applikációm kis kepesztéssel de lefordult, a többivel meg majd el szórakozok. Először is ami a leg szembetűnőbb, hogy ha a vissza (bezárás) gombra kattintok, akkor vagy lefut az onDestroy, vagy nem. Úgyhogy most az onBackPressed()-be rakok egy finish()-t, mert más ötletem nincs (az onDestroy-ban mentek, vagy állítom le például az internet rádiót)
Volt egy internetrádiós ébresztőórám is, na az nem működik. Foreground service alatt egy PendingIntent-et állítottam be egy AlarmManager-nek ami a megfelelő időpontban elindította a program Activity-jét, ez most csak úgy működik, ha nem lépek ki a programból, szóval ez így megbízhatatlan.
Harmadik dolog ami így eszembe jut, az a wifi debug. Néha párosodik, akkor boldog vagyok, de leginkább nem. Arra rájöttem, hogy a wifi router 2,4 és 5 GHz-en működik, és ha a PC 5GHz-en, a telefon 2,4GHz-en kapcsolódik, akkor biztosan nem fogják egymást megtalálni, de egyfajta hálózaton látják egymást, mégis valami gebasz van. Úgyhogy marad a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest