Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam külön topikot az MIT app inventor-nak, úgyhogy itt kérdeznék, hátha valaki használja... Bár a programozás nem idegen tőlem, de az Android eddig rettentő távol esett tőlem, de most felmerült bennem az igény egy két egyszerűbb program összerakására és nagyon megörültem hogy ezzel nem kell túl mélyre ásnom magam, de egyből el is akadtam...
Mitől lehet az, hogy a Slider elem "nem szereti" a páratlan számokat? MinValue 880, MaxValue 1080 - ha kézzel húzom, akkor is párosával ugrál, ha egy külső gomb eseménnyel állítanám az értékét páratlanra akkor is először lefelé kerekít párosra, ha mégegyszer rányomok a gombra akkor már elfogadja a páratlan értéket is... Ez valami bug, vagy én értelmezek félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest