Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt is köszönöm, gondolhattam volna, hogy itt keressem. A Build-os és Signing-os rész egymásra mutogat, és szó sem esik benne a debugról.
Ettől függetlenül a fejlesztő környezetet itt is fel kell készíteni - vagyis kell csinálnom egy közös debug.keystore-t -, ha jól értem; csak aztán ezt automatikusan tudja használni. Ennek (gondolom), az az előnye, hogy akárhová tehetem a keystore file-t.
Ez elég vicces:
Note: If you are checking these files into version control, you may not want the password in the file. The following Stack Overflow post shows ways to read the values from the console, or from environment variables.
http://stackoverflow.com/questions/18328730/how-to-create-a-release-signed-apk-file-using-gradle
We'll update this guide with more detailed information later.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest