Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem is rajzolnak a fragmentek, csak különböző paramézersorokat kérnek be, amiből összeáll a végén egy rajz. De azt nem is látom, csak a végére gyártja le, és mutatja meg az egyik fragment. De ez nem lényeges.
Az onResumeFragments azért kell, mert az onResume részig még nem álltak össze a Fragmentek, már amit a rendszer állít vissza.
Pont ez teszi nehézzé, hogy nincs olyan pont, ami még biztosan le[ut, de a Fragmentek már üzemkészek. Viazont kezdem átlátni, hogy két irányt kell elkészíteni. Az első elkészítéskor az onActivityCreate érheti el a másik Fragmentet ˙Activityn át), később viszont ekkor még nem látja az Activity a másik Fragmentet, tehát nekem kell explicite az OnResumeFragmentsben meghívnom egy adatokat beállító külön fragment metódust.
Ez a megoldás nem túl szép, szerintem a staticus mező tisztább! Köszi a segítséget, a beszélgetés nélkül még törtem volna rajta a fejem egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest