Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg igen, gyakorlatban meg ki kell próbálni
Nekem itthon nincs kéznél androidos eszköz.És igen, menteni csak ID-vel lehet, vagy ha megírod kézzel az onSaveInstanceState/onActivityCreated metódusokban.
Ez szerintem egyáltalán nem egy egyszerű kérdés – több szintű állapot, aszinkronitás, kötött interfészek... Igazi Android programozási gyakorlat. Nagyon "jól" megoldható spagettivel is, ha az ember nem gondolkozik rajta, de akkor már miért ne bontaná szét? Mások véleményére azért kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem itthon nincs kéznél androidos eszköz.