Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a segítséget, és a sok olvasnivalót! Megint sokat tanultam, és legalább látom, hogy jó irányban kezdtem tapogatózni.

Helyesebb lett volna talán a teljes problémát leírni (és ez absz. android): Egy összetett adatbázisban több, egymásra hivatkozó tábla van. Class A,B,C... mindegyike egy egy táblához tartozó ListFragmentet jelent. ((És van egy hasonló, "űrlap" szerű csoport is táblánként.)) A ListFragment legtöbb része (Loader, Filter, kommunikáció az activityvel) azonos, de a táblára vonatkozó részek, egy-egy menüpont azért különbözik. Ezért gondoltam egy "közös" template szülő absztract osztályra.
Az Activity csak a Fragmentek kezelését végzi, az ő szempontjából elég annyi, hogy ez egy Fragment, a részletek (leszármazások) nem érdekesek.
Nos, ezért gondoltam arra, hogy a newInstance is közös lehetne - csak épp itt nem látom, hogy melyik al-osztályból kellene példányt készíteni.
Amit olvastam, annak alapján a newInstance mindig az al-osztályba kerül, így én is ezt a megoldást fogom követni. Elfér ott az a három sor...To SektorFlop:Örülök, ha működik! Az idő meg úgyis körbe-körbe visszajön - nekem is rengetegen/rengeteget segítettek! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest