- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
laca891 #88884 üzenetére
hi. én is gondolkoztam ebben, de az az időszámításunk előtti, ősrobbanáskor kialakult TFT amit beleraknak, nem annyira keltette fel az érdeklődésemet 2022-ben... a betekintési szögek se az igaziak, ha meg kint használod, elég ha egy tükröt viszel magaddal...
jó kicsit túloztam
, de nem az igazi... sajnos pont baromi drága minden, értéktelen a pénzünk... 3/32-es tabok 90-100 körül áhh.. talán még egy S6 Lite is jobb vétel most Lite-hoz képest, de már az is elszállt árban... üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
cidalain #88854 üzenetére
így ahogy írod... hát nem nyűgözött le a tudása, meg ez a "sosesenkinemhallott" Unisoc tiger chipset, bár kit érdekel, ha mégis sokkal jobb a grafikus teljesítménye az A7-től (snapdragon). nekem meg pont ez kellene és 100e alatt most nem nagyon van alternatíva... talán az MI pad 5? a huawei matepad T10s lett volna 60-ért, de az appgallerys baromság nem nagyon érdekes most nekem, h kezdjem tanulmányozni.. se google, se playstore.. jó ok minden elérhető vhogy... , de nem most akarok ebbe belekezdeni... kezdjek kernelezgetni az új tabon, gms-el.. a frissítéseket, h kezeli majd le ha jön vmihez.. kis fagyogatás, kis agyvérzés... sosem lesz 100%-os a működése.. káosz.. ez a samsung meg 90k.
nem sokat adok ezekre a videókra, de vmi alapnak jó lehet... A7 vs A8 itt egyébként akkor rosszúl írják a videóban, h TFT IPS mind a kettő?
a 7,8W gyári töltő elég meredek azért, de szerencsére tudja a fast chargeot és egy 15W-os töltő bármikor beszerezhető, igaz +pénzért.. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
Hi. Mondja már meg nekem vki, h most az A8 tablet smsungnak x200 nak amoled/ tn tft/ tft ips kijelzője van? Mindenféle hülyeséget írnak... Thx. Üdv
-
chris0000
őstag
hi. HUAWEI MatePad T10s 10,1" 128GB WiFi Kék Tablet (53012NFA) tabletet használ vki itt? ezt akarok venni árban most nagyon jó nekem 54000 új. thx. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest