Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luftos
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Igazából sokszor a ha valamit mutatunk neki mobilon amelynek 4-5" ugye nem nagyobb a kijelzője azt is látja szóval szerintem ezzel nem lesz gond. Most tölti a 70 et szemüveget használ az igaz, de például ahogy említetted nagyon szeret varrni hímezni szóval ezért is gondoltuk úgy hogy jó ajándék lenne...
Minden esetre köszönöm a gyors választ most már csak vadászunk az akciókra szerencsénkre még van 2 hónapunk rá

-
Luftos
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Ezt az árak alapján én is láttam hogy sajna ez a minimum... am androidból kiindulva elégé jól testre szabható így akár nagyobb ikonok és szövegek állíthatóak be de ha tévedek javítsatok ki... sajnos szűkös a keret de nyilván nem egy mára már csak éppen használható modelt szeretnénk neki venni...
-
Luftos
csendes tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlás ügyben barátnőmmel szeretnénk tabletet adni ajándékba az Ő nagymamájának csak fogalmunk sincs milyet kellene.
Elképzeléseink:
7" de ha lehetőség van rá inkább 8" -os kijelző
minimum 8 giga háttértár valamint véleményem szerint kelleni fog a legalább 1 giga ram
nagy valószínűséggel nem lenne agyon nyúzva sok programmal...
Az ár az sajnos igen meghatározó lehetőség szerint 20.000 Ft-nél ne legyen több
Illetve még annyi hogy új készüléket szeretnénk csak.Tudom nem egyszerű a helyzet nézelődtünk már mi is de ebben az árszegmensben számomra csupa ismeretlen márkával találkoztam és nem tudom melyik a megbízható...
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX