- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni karácsonyra a család egyik tagjának!
Többet is nézegettem, de nem tudok dönteni!
Amire használná: internet (3G nem fontos szempont, inkább wifi), film, e-book, némi játék, illetve navigáció (offline GPS), minimális fényképezés (hátoldali kamera)Belinkelek párat az általam nézettek közül, de legyetek szívesek segítsetek, hogy melyik lenne jó vétel! Illetve ha tudtok jobbat ezeknél 25, max.30 ezer között akkor ne tartsátok magatokban!
Asus Fonepad 7
Lenovo A7-10F Adam
Lenovo A7-30 (59-435647) Arvin
Alcor Comet Q788L 8GBNéztem olyat is amiben, Intel Atom cpu van... Jelent ez hátrányt valamilyen téren?
-
Tosee
őstag
Üdv!
Egy kislánynak (általános iskola első osztályos) szeretnék meglepetést szerezni karácsonyra!
Tabot szeretnénk vásárolni neki, amit igazából játékra, illetőleg mese vagy egyéb videók nézésére használna legfőképpen!
Melyiket tudnátok ajánlani max 30-ezerig?Ezeket nézegettem:
WayteQ xTAB-7X Quad GPS + 3G tablet, fehér (Android)
WayteQ xTAB-7Q GPS tablet, fehér (Android)
WayteQ xTAB-8Q GPS tablet, fehér (Android)Az első két tablet között ahogy nézem csak 3G-be van eltérés! De a 3G ben létfontosságú!
Utóbbi kicsit drágább, de nem tudom megérné-e egy ennyi idős kislánynak ezt a felárat...
Ha esetleg van jobb alternatíva ilyen árkategóriában akkor szívesen várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest