Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kurtzyx

tag

Estét!

- Igazából m1 a lentebbi dolgok fogják eldönteni
    - Új érdekelne.
    - Hazai boltból venném raktárról jövőhéten már szükség lenne rá.
    - Használat terén elsősorban jegyzetelésre, média lejátszás, hearthstone, netezés lenne.
    - Első körben 90k lenne a keret [indokolt esetben 110k]
    - Ha alapból nincs hozzá [pl asus transformer] akkor kapható legyen hozzá normális billentyűzet dokkoló.

Alapvetően 2 gépet néztem:
    Xiaomi MiPad 16gb Ezt azért mert xiaomi függő vagyok meg mert swagsárga. :D [Mint a 1S-em.]
    Ami problémám van vele, hogy nincs benne mobilnet csak wifi illetve sanszos, hogy a tegra k1 okán tojást lehet majd rajta sütni habár ez koleszben simán hasznos lenne de 1,5 órás előadáson annyira már nem.
    + Nem találtam hozzá értelmes billentyűzetet amibe be lehetne dokkolni.

A 2. az Asus transformer TF303CL edigitálnál 90kért adják a kérdés már csak az, hogy a dokkoló része a gépnek vagy külön kell megvenni? A tartozékok közt nem említik más részről viszont külön nem találok 303hoz dokkolót csak a korábbiakhoz + videók tanulsága alapján konkrétan a billetyűzetre dokkolva csomagolják. Pontos száma: TF303CL-1D012A [ill. a link.]

Egyéb droidos kütyü ami megfelelő lenne a célra? Esetleg némi offal: ios téren pl ipad 2 mini még való valamire?

Előre is kösz.

• kurtzyx

tag

válasz tjb007 #63242 üzenetére

Annyit, hogy fixen [mágneses?] tartsa a tabletet és ne 1 tokban lifegjen mert a termek többségében nincs asztal.

Kösz, akk közbe elnézek a másik topicba is.

[ Szerkesztve ]

• kurtzyx

tag

Estét!

Átnéztem az itthon kapható wines tabokat [bill. dokkolóval] + 1 acer switch E-t ki tudtam próbálni órán [legalábbis asszem E volt, nagy, randa, színes és acer switch :D ha régebben is volt hasonló switch akkor meg passz.]
    Minden esetre nem igen győzött meg a dolog. Könnyebbnek könnyebb de legalább elég kicsi ahhoz, hogy folyton azt nézd mikor esik át a lábad közt és hasonlók. Viszont ahhoz képest, hogy 10 inchről beszélünk meg igazából elég nagy :D dokkolóval 1,5 kiló körül és másfélszer olyan vastag mint az Y70-50em?! Ez persze a konkrét típus hibája és nem az összes hibridé, holnap elslattyogok boltba megtapogatni egy másik switchet [switch 10 FHD a bolt szerint, gondolom ez a sw5 széria akar lenni ami elvben az E-vel 1 időben jött ki].

Néztem még a Asus Transformer T100TA / TAM / CHI stb gépeket amik szintén nem éppen kicsik [kivéve a CHI ami iszonyat sexy de annyiért már ipad air 2-vel dobálnak meg bárhol.] viszont semmivel sem tudnak többet mint az acerek [konkrétan a billentyűzetük kevésbé tűnik életképesnek.]

Ugyanakkor ha a másik switch se áll kézre akkor marad a sima tableten való pötyögés.
    Erre az esetre a már megénekelt [net, média, jegyzetelés, hearthstone, 3g / LTE, 2gb ram, bővíthető rom és 1 +: normális kijelző, elsősorban színhűség + fényerő párosra gondolok ezalatt.] adatokkal rendelkező droidos gépek közül mit lenne érdemes megnézni?
    A keret 90ről közbe bővült 100-120k-ra. [Előny ha edigitalnál beszerezhető, bár nem feltétel.]

Esetlegesen euból Cube i7, teclast 98x pro? Ha euból jönnek akkor a vásárlás helye szerinti VAT-ot kell fizetni? [tinydealen ha jól emlékszek lehet németből hozatni.]

Illetőleg lenne 1 appokat illető kérdésem hátha tudja vki:
    Droidra van olyan szöveges dokumentum szerkesztő ami ismeri a kanákat és a kanjikat [japán írásjelek]?
    Ha jól emlékszek a Ms Word winen ezt meg tudja oldani úgy, hogy hepburn átírással beírod és a szó leírása után a latin betűket kanjira / kanákra cseréli.

Huh ez hosszú lett.

Előre is kösz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák