Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
Sziasztok,
sose volt tabletem, de most úgy néz ki meg kellene vennem az elsőt.
10" méretben gondolkozom, mert falra kerülne és habpanel futna rajta. ezen kívül még plex futtatását tudom elképzelni, esetleg zenelejátszást, vpn kliens, ip cam nézegetést. Nyitott vagyok használtra és újra is.
Ami jó lenne, az a vezeték nélküli töltés, az esztétikus falra helyezés miatt, de egy 90 fokban hajlított töltő csatlakozó is elrejthető.
Árat nem igazán tudok írni, mert egyáltalán nem ismerem a piacot. Nem tudom, az igényeim esetén miben lehet gondolkozni.Köszi
-
douggutaby
tag
válasz
douggutaby #43874 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok az enyémre is mondani valamit? Az árhatár felszökött 80-ra. Az egyébként miért van, hogy nexus 7 van 65ért és 100ért is? Tényleg ekkora különbség lenne boltok között? Egyébként ez szimptaikus lenne, csak a normális boltokban már kilóg a 80-ból, és szerintem 10-es jobb lenne a fenti célokra.
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Hugomnak keresnék tabletet. Tánctanár és eléggé nehezére esik a laptopot cipelni a hangfalak mellett.
Így kellene 3,5 jack, normál usb bemenet, wifi, jó akku, esetleg memóriákártya bemenet, HDMI kimenet.
Főleg természetesen zenehallgatás menne, esetleg youtube, vagy HD videók megnézése a korábbi fellépésekről. Én sose használtam tabletet így nem tudom átérezni, hogy erre a 7 vagy 10-es lenne jobb.
A rá szánt összeg 50.000, nagy sírva 60.000, de akkor már jó lenne ha tokja is lenne. Inkább újat keresek, mint használtat, de érvényes garancia esetén nyitott vagyok arra is.Előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- A rend őrei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- CORSAIR K100 AIR
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest