Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Haverom akarna venni valami olcsó és jó tabletet.
Ezt nézte ki, de tudom, hogy új, de az iFive termékekről van valakinek már tapsztalata?
Köszi előre is a segítséget!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék 1 mindenes tabletet, igazából főleg filmet néznék és játszanék rajta, de időnként nagyon minimális navigálás is lenne.
Samsung Galaxy Pro Tab 8.4-et néztem ki. 85800 Ft-ért lenne magyar garis-áfás számlás változat. Ez azért érdekes, mert áfát vissza tudom igényelni, szóval ezt is figyelembe kell vennem a vételárnál.
Ebben az árkategóriában van tőle jobb- esetleg picit olcsóbban drágábban jobb vétel?
Snapi 800-as SOC elég erre a felbontásra?
LG G.Pad 8.3-at néztem, ott ugye csak sima full hd felbontás van és Snapi 600, gondolom a kisebb felbontás miatt kb egyforma gyors a két szerkezet.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szabonagyur #46679 üzenetére
Asus-nak én ahogy tapasztaltam jó a támogatása. Egyébként nem véletlen szerintem hogy a Google-is velük gyártatta az eddigi Nexus-okat.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szabonagyur #46674 üzenetére
Én ugyan kezdő vagyok a témában, de nálam volt mind2. A samsung ránézésre igényesebb, de használni sokkal jobb az Asus-t. Én egyértelműen a Memopad-ot vásárolnám meg! Akksiban is szerintem erősebb mint a Samsung, plusz a benne lévő MTK SOC is erősebb. Illetve a felbontása is nem 1024x600 hanem 1280x780.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
60-80 ezer forintos kategóriában mit ajánlanátok?
Én nézegettem az Asus Memopad 8-at (60k), Memopad 10-et(65k), ezekben RK3188-van, valamint kicsit drágábban az LG G-Pad 8.3-at, ami 78k.
Tudom, hogy az LG erősebb, de ez ténylegesen mennyire nyilvánul meg? Gondolok itt arra, hogy azért 10 coll vs 8.3 coll jelentős méretkülönbség, tudom a felbontás viszont a kisebb mellett áll, csak kérdés, hogy ilyen méreten jobban használható-e.
Főleg böngészés, néha levelezés, valamint alkalmi játék és filmnézés lenne rajta.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest