- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rlazol #80892 üzenetére
Köszi a részletes választ, így már minden érthető (ma is tanultunk valami újat).
Így akkor marad az a két Samu amit írtam. A 8-asban (SM-T290) csak 2 GB ram van, de mivel ugyis csak 1 navi app fog menni, ennek elégnek kell lennie. Mivel akkor térden használnád, talán a kisebb jobb? Ebben a felbontás csak HD, nem tudom mennyire számít ez.
Esetleg van még egy másik 10-es de az is csak 2 GB ramos (SM-T510)
Illetve 10"-ban vannak a csúcs Samu tabok 100k ft felett, ha belefér árban olyat is tudunk javasolni. Bár csak naviprogramra nem gondolnám hogy 150-200k-s tablet kellene -
cidalain
veterán
válasz
rlazol #80888 üzenetére
Mi oka van hogy android tabletet keresel csak navigációra ahelyett, hogy egy létező céleszközt vennél? Örök frissítéssel van már 50 alatt elég jó gép. És talán olyan is amihez vehető extra térkép, mert gondolom repüléshez nem feltétlenül hasznos az autós
Ha marad az android, és Huawei és kínai kizárva (pl így akkor Lenovo is), akkor marad a Samsung, mint gyártó. Nincs más ami értelmes (most ilyen Alcor-t meg Navon-t nem ajánlok, mert amúgy sem szoktam, másrészt ezek is kínaiak, csak átcímkézték)
Szóval Samu. SM-T590, vagy kisebb méretben SM-T290
Illetve nem tudom hogy kell ezt rögzíteni. Úgy mint kocsiba? Egy tabot gyakorlatilag nem lehet normalisan cuppantós cuccal autóüvegre tenni. Próbáltam több félét, de 15 percnél tovább egy sem bírta a tabot, lecuppant az ablakról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- C++ programozás
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest