- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nezo11 #40405 üzenetére
Erre nagyjából egy átlag tablet nem megfelelő, lévén a kapacitív stylusok feje elég nagy, normálisan írni nem nagyon lehet velük. Erre "célhardver" kell, eddig csak olyan készüléken láttam normálisan megvalósítva a jegyzetelést, ami erre is lett kitalálva. Ha "olcsóbb" készüléket nézünk, akkor a Prestigio MultiPad Note 8.0 3G , ami 90K. Vagy drágábban a Galaxy Note 8.0/10.1.
-
csibe1
addikt
válasz
nezo11 #39826 üzenetére
"A vékony hegyű kapacitív tollak esetében valamilyen speciális programmal lehet elérni, hogy az általa, a képernyőn húzott vonal vastagsága változzon?"
Jó kérdés, nem tudom.
Ezen az oldalon annyit írnak, hogy van valamilyen szoftver hozzá: Application functions: Pre-installed Software: Z Book handwriting softwareTöbbet én sem tudok róla, böngészés közben találtam ezt a tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest