Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
szandrea72
üzenetére
Az android rendszer a főrendszerből és a hozzá tartozó kiegészítő programokból, driverekből áll össze ROM-má. Ebben a fő részt az android rendszer magja adja, pl.4.2 vagy 4.1.2 stb. verziójú.
A kínai bolton és emberkéken múlik, hogy mit raknak bele a ROM csomagba.
Pandawillről rendeltem ainol novo 10 hero-t magyar OHNE, angol volt. Spemallról ugyanez, magyar volt meg minden. Egyébként meg tökmindegy, mert a kínai tabra úgyis felugrik valami jobban összerakott rom mint a manufaktúrában. Abban biztosan benne lesz. (Röviden és érthetően. A guruk ne kössenek bele, direkt írtam így, hogy érthető legyen!)
-
DrDante666
tag
válasz
szandrea72
üzenetére
Én azt tippelném, hogy szinte mindegyik kínai tablet támogatja (a látott videókon és képeken, ha mutatták a nyelveket, mindig ott volt a magyar is, így lehet ezt maga az Android biztosítja), de ismétlen, ez csak tipp, szóval lehet hülyeséget beszélek.

-
stmiklosi
tag
válasz
szandrea72
üzenetére
Szevasz!
Azt ember nem, csak a kínai tudhatja.
Az enyém a Pandawillről (de hát az az eladni szándékozók gyüjtőhelye, nem eggyé) kínaival jött, át tudtam tenni 4 nap után angolra, (setting, felülről ca.a 4. egy házacska, na az nyelv választás), de volt akinek eleve angollal jött, aztán persze több ROM után ma JB 4.1.2 van rajta, magyar, kezeli Bluetooth stb,
Nekem, igényeimnek hibátlan.
Kérdezz rá, jobbat nem tudok. Akkor talán megerőlteti magát és magyarral adja, szerintem van esély, talán nem sok.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX