- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
Emagon van most 84 ezerért Realme. Egy 80 ezres A7-nél szerintem jobb vétel. Lenovo már nem mai darab. A Realme A11-en van, és csak biztonsági frissítéseket fog kapni állítólag, frissebb oprendszer nem. Én vettem egyet pár hete, eddig meg vagyunk vele elégedve. Ugyan arra vettem, mint amire te keresel. Böngészés, kommunikáció (Zoom, Teams, Google Duo, FB Messenger), Netflix, HBO Go, Youtube, Google Docs.
-
A három említett tablet közül a realme a legerősebb , ha csak a hw nyers erejét nézi az ember az lesz a legidőtállóbb a hármasból cc qsd 730 szint.
A lenovo a legcsirkébb , a samu 3giga rammal, határeset hiába legtovább nyújtott sw support az övék. (nem tudom , hogy az 5 év update a tabletekre is értendő ,vagy csak telefon fronton lehet rá számítani ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest