Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
Emagon van most 84 ezerért Realme. Egy 80 ezres A7-nél szerintem jobb vétel. Lenovo már nem mai darab. A Realme A11-en van, és csak biztonsági frissítéseket fog kapni állítólag, frissebb oprendszer nem. Én vettem egyet pár hete, eddig meg vagyunk vele elégedve. Ugyan arra vettem, mint amire te keresel. Böngészés, kommunikáció (Zoom, Teams, Google Duo, FB Messenger), Netflix, HBO Go, Youtube, Google Docs.
-
A három említett tablet közül a realme a legerősebb , ha csak a hw nyers erejét nézi az ember az lesz a legidőtállóbb a hármasból cc qsd 730 szint.
A lenovo a legcsirkébb , a samu 3giga rammal, határeset hiába legtovább nyújtott sw support az övék. (nem tudom , hogy az 5 év update a tabletekre is értendő ,vagy csak telefon fronton lehet rá számítani ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Proxmox VE
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX