- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
válasz
Somatom #83476 üzenetére
Nem tudok szakmailag hozzászólni azokhoz, amiket írtál.
Az átjött, hogy a csúcsgépeket nem erre a lapra alapozzák, de nyilván itt most a cél az lenne, hogy nem egy brutál eszközt keres az ember, hanem egy teljesen általános felhasználásra valót, amivel kapcsolatban csak azért lenne szükség "erőre", hogy az alaprendszer ne laggoljon, lehessen olvasgatni, böngészni, filmezni akadás nélkül úgy, hogy kijöjjön ez 40.000 jó magyar forintból (vagy közel ehhez). Már többeknél láttam ezt az igényt. Ha jól sejtem, az a SOC-cal szerelt eszköz, amit te vennél, nem jön ki ennyi pénzből.
Egy-két videót láttam róla, ott dinamikusnak tűnt, az érdekelne, hogy tartós használat után mi vele a tapasztalat és hol van az a határ, ahol már kevés az eszköz teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged