- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
6,2" a telefonom, az S10 Plus 6,4", én sem látnám sok értelmét gyártani egy 7"-os tabletet. Réteg igény lett, ahogy mondod, egy túl szűk rétegé.
BTW előrendeltem a Tab S5e-t, 130ba állt meg szállítással és kapok hozzá ajándékba egy 35ezres bluetooth fejhallgatót. Nem találtam magamnak ár-érték arányban jobbat, kínai nem kell, a Mediapad M5 nem lesz már elég hosszúéletű nekem, a Kirin 970 is meg-meg röccen már telefonba és nem is lett volna számot tevően olcsóbb, a 2018-as Tab A a 3GB RAM miatt esett ki (legalább 5évre szánom) a 2019-es Tab A pedig a 2GB RAM miatt (WTF Samsung?). Tab S4 lenne a tökéletes, de a 2+ éves hardverért sokallottam az árát, a nyáron jövő "sima" Tab S5 pedig még drágább lesz.
-
cidalain
veterán
dehogynincs, de tényleg kevés van. Mi Pad 4, most kaptam meg 1 hete, 8"-os és 1-1 centivel nagyobb csak mint a régi 7"-os tabletem. Még pont belefér a kicsit nagyobb méret, így határeset, de megszokható lesz.
De tény, hogy itthon nem nagyon kapható 8-as csúcs tablet. Egyedüli kivétel talán a Huawei Mediapad M5 8.4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged