Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én is befejeztem a témát, de annyit leírnék az elrontásról és a nevelésről valamint ezen eszközökről...
ezek csak eszközök, és a neveltetés, hozzáállás, példamutatás a fontos egy gyereknek, amit otthon lát, átél, tapasztal és nem az hogy mekkora és milyen eszköz van a keze ügyében.
olyan ez az én véleményem szerint, mint egy kés, amivel lehet bántalmazni is, valami ételt is feldolgozni hogy könnyebb legyen az ember "élete", ételének elkészítése
(uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az ember, ez esetben hívjuk, apának, anyának, az a feladata hogy a helyén kezelje a gyermeke életében ezen kütyüket, és ez nem csak egy tabletre vonatkozik, hanem mindenre amivel kapcsolatban lép élete folyamán

Szerintem -
"Lényegében mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogyan akarja. Csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy olyan állapotban van ma a magyar társadalom, amilyenben látjuk." Sajnos, különösen a második felével maximálisan egyetértek

Befejezem én is, annyit teszek a gyerek "laptop"-okhoz, hogy szegény gyerekeimmel különösen ki volt szúrva, angolul ment hasonló, talán verdás csoda, tiszteletreméltó módon nem adták fel, amíg rá nem jöttek, mi mit jelent. Nem volt haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX