- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én is befejeztem a témát, de annyit leírnék az elrontásról és a nevelésről valamint ezen eszközökről...
ezek csak eszközök, és a neveltetés, hozzáállás, példamutatás a fontos egy gyereknek, amit otthon lát, átél, tapasztal és nem az hogy mekkora és milyen eszköz van a keze ügyében.
olyan ez az én véleményem szerint, mint egy kés, amivel lehet bántalmazni is, valami ételt is feldolgozni hogy könnyebb legyen az ember "élete", ételének elkészítése(uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam)
az ember, ez esetben hívjuk, apának, anyának, az a feladata hogy a helyén kezelje a gyermeke életében ezen kütyüket, és ez nem csak egy tabletre vonatkozik, hanem mindenre amivel kapcsolatban lép élete folyamán
Szerintem -
"Lényegében mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogyan akarja. Csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy olyan állapotban van ma a magyar társadalom, amilyenben látjuk." Sajnos, különösen a második felével maximálisan egyetértek
Befejezem én is, annyit teszek a gyerek "laptop"-okhoz, hogy szegény gyerekeimmel különösen ki volt szúrva, angolul ment hasonló, talán verdás csoda, tiszteletreméltó módon nem adták fel, amíg rá nem jöttek, mi mit jelent. Nem volt haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest