- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én is befejeztem a témát, de annyit leírnék az elrontásról és a nevelésről valamint ezen eszközökről...
ezek csak eszközök, és a neveltetés, hozzáállás, példamutatás a fontos egy gyereknek, amit otthon lát, átél, tapasztal és nem az hogy mekkora és milyen eszköz van a keze ügyében.
olyan ez az én véleményem szerint, mint egy kés, amivel lehet bántalmazni is, valami ételt is feldolgozni hogy könnyebb legyen az ember "élete", ételének elkészítése(uh, visszaolvasva, ezt nagyon megaszontam)
az ember, ez esetben hívjuk, apának, anyának, az a feladata hogy a helyén kezelje a gyermeke életében ezen kütyüket, és ez nem csak egy tabletre vonatkozik, hanem mindenre amivel kapcsolatban lép élete folyamán
Szerintem -
"Lényegében mindenki úgy rontja el a gyermekét ahogyan akarja. Csak akkor ne csodálkozzon senki, hogy olyan állapotban van ma a magyar társadalom, amilyenben látjuk." Sajnos, különösen a második felével maximálisan egyetértek
Befejezem én is, annyit teszek a gyerek "laptop"-okhoz, hogy szegény gyerekeimmel különösen ki volt szúrva, angolul ment hasonló, talán verdás csoda, tiszteletreméltó módon nem adták fel, amíg rá nem jöttek, mi mit jelent. Nem volt haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest