- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Már a hozzám intézett előző hozzászólásodnak sem volt semmi tartalma és értelme és a célja is csak az alkalmon kapó leoltogatás volt. És mivel nem érted el a vezeklően meghunyászkodó és önvádló esedezés kiváltását, ezért bizonyára csalódott lehetsz, ami a második hsz,.-edből ki is derül, ami így csak egy újbóli sikertelen próbálkozás. (Én meg "mint a szitán"
...)
De ezt jobb ha zárjuk, mert tényleg semmi értelme...
Szerk.:
És mit kellene beleírni az összefoglalóba?
Hogy a 8GB-os tab nem ajánlott?-> Tudod te is nagyon jól, hogy mit értek ezalatt, nem kellene talán ennyire túljátszani ezt a dolgot... Nem, hanem éppen azt, hogy "bizonyos igények esetén" nem ajánlott, és pár mondatban leírni pontosan a jelenséget az SD kártya kezelés kapcsán, csak az általános tájékoztatás és figyelmeztetés kedvéért is. Nem fogom a fejem a falba verni, ha nem írjátok bele, részemről ez csak egy hasznos és értelmes javaslat volt szerintem, ami talán sokaknak segítene kikerülni ezt a láthatatlan csapdát, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest