Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Lehet, hogy a MM szerint a nyugatabbra lakók elég gazdagok hozzá, hogy meg tudják venni akció nélkül.

Én is nagyon készülök, hogy meg kéne venni, de mivel én mobilneteset akarok, az sokkal drágább. Szóval inkább várok az alkalomra.

A Samunak túl nagy a felbontása szerintem. Nem próbáltam, de annyi pixelt mozgatni kell erő és szerintem a Sony felbontása sem rossz egyáltalán. Ja és nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, hogy a hardveres vezérlőgombok miatt fekvő állapotban jobb oldalon vannak a gombok, nem forog be alulra.
A Sonynál meg lemondanék a vízállóságról némi érezhető árengedményért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parfüm topik
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX