- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomyerk
tag
köszönöm! szerencsére egyelőre ezek azok, amik kevésbé érdekelnek, az usb-t leszámítva
a garancia, üzemidő, képminőség, súly stb számít elsősorban, fényképezni nem hiszem, hogy szeretnék vele.
samsung 10.1-el összevetve? ma láttam egyet, és nagyon meggyőző volt, főleg hogy elhagyták a szerintem rémes menüdizájnjukat...sebesség meggyőző, megemelni sajnos nem tudtam, de a képe tényleg kiesett
még egy nagyon nagyon hülye kérdés: az hogy melyik készülék milyen széles nem befolyásolja, hogy mekkora a tényleges képernyő ugye? csak optikailag meg szoktam zavarodni, és nagyon fontos lenne, mert sok képregényt olvasnék lehetőleg nagyítgatás nélkül (emiatt is bukik el sztem az 1024x600as felbontás nálam
) és ugye ott minél szélesebb annál jobb (kivéve a 4:3 képarányt, mert megnéztem egy ipad 2-t is, és ott már inkább görgetnem kellett, plusz androidot szeretnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest