- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
tjb007 #37628 üzenetére
Igazad van nem tudom, csak a többi tesztben látom hogy ennyi meg annyi magos, de le is írtam, hogy nem értek hozzá, azért is kérdeztem. Az megint más, hogy ha jóhiszeműen kérdez az ember vmit, akkor van aki egyből támad, hogy tudatlan, még úgy is, hogy többször elismertem, hogy ezen a téren az vagyok. Na mindegy biztos én vagyok túlérzékeny, vagy túl empatikus, az én szakterületemen, már ha nevezhetem annak, sose vagyok kioktató, elmondom akár 10x is, mert tudom, hogy annak aki nem ért hozzá, nem olyan nyilvánvaló és egyszerű, mint nekem.
Ha csak 4 magos vagy 2 nekem 8, nem játékra akarok venni, önmagában az IPS kijelző és a 3 év garancia is elég lenne nekem 55-60e ftért, mert nem divatból venném két hónapra, hanem hosszú távra tervezek vele.
Attól függetlenül lehet, hogy kamu az egész, azért is kérdeztem meg tőletek, mint jobban tájékozottaktól...
A 16:9 meg 16:10 meg sztem common mistake, bevallom őszintén sose osztottam vissza, de nem egy bolt honlapján is láttam a termék jellemzői közt, azért is nem tűnt fel, hogy tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest