- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
"Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie"... majd pár sorral később "Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz"
Alapból meg sem kellett volna venned, sőt, szerintem add is el nyugodtan, mert az is Önellentmondásból is látható, hogy nem tudod, mire való, nem alakult ki benned az, hogy mire érdemes/jó használni, vagy ha ki is alakult, akkor sem vagy vele elégedett, ha csak a WiFi miatt nem, akkor sem.
"És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel"
Ebből is az előbbi kijelentésem igazolódik, nem vagy tisztában vele, mire való: egy tabletnek nem kell desktop élményt nyújtania.
Gépeléshez meg rakd fel a Swype-ot.
Egyébként szerintem ez az 50 ezerig kategória pedig arra jó, hogy legyen egy tableted... a lényeg, a felhasználói élmény nagy része elveszik a spórolás közepette. Mégegyszer: szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest