- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #30457 üzenetére
Áááh, hülye menü, akkor lehet csak a háttérkép miatt nem találtam, mert beleolvadt?
Tudom, hogy néz ki a menü, de tényleg nem láttamAmiket linkeltél akkor ezeket közül nyugodtan lehet válogatni? Az lenne a lényeg, hogy ne essen szét és ne szarjon be 3 hónap után, legyen használható, akár film-barkochbára
Még egy kérdésem lenne: úgy általában mekkora méret a kényelmes? Tapicskoltam már 7", nem volt rossz, de lehet itt jobb a nagyobb? Igazából a 10" is kényelmes nekem. Használhatóság szempontjából melyik javasolt?
Vagy tapicskoljak még pár tabletet és döntsem el?Nem gázos kínából rendelni? Mennyi idő míg ideér? Mi van ha nem jó az áru?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest