- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
rokarudi #26820 üzenetére
Még én se rootoltam,mert a gyereknek vettem,ő meg nem buherálja,de szerintem meg kell nézni a többi RK chipset-est mivel kell,elvileg ehhez is jónak kell lennie.
Videót azért operával csináltam,mert ezt szeretem,egyszerű,gyors böngésző.
Azt nem tudom,hogyan tudták a bootolást ilyen gyorsra megcsinálni,kb.18 mp bekapcstól.
Aki kérdezte az RK meg az Aml procikat: Volt már mindkét féle procis gépem,igen,az RK valahogy gördülékenyebben elbír a dolgokkal,nem gondolkodik sokszor,és nem is melegszik annyira.Az aurora 2-ben normál cpu módban 1100,high-ban meg 1380-on ment és fűtött rendesen,így normálban hsználtam,köze nincs a hirdetett max.1.5-nek.Gondolom olyan "kidobált" procit tesznek ezekbe ami nem bírja az 1500-öt,próbáltam másik kernellel húzni,de lefagyott a high fölött.Tettem rá hűtőlemezt is,de ugyanaz.A Prestigio akku garanciára kíváncsi lennék,mivel a készülék tartozéka,összetevője,és szerintem 10000 Ft fölött lenne "papíron" a cseréje,így nem 6 hónap kellene lennie.Ha valaki így járna,szerintem ha megpiszkálja a dolgot ki fogják cserélni. Ha nem akkor se nagy tudomány venni egy 4000 mAh-es akksit,NEM különleges,bonyolult elektronikával ellátott laptopakksi,ugyanolyan mint a telefonoké,csak méretesebb,semmi extra funkció nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest