- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
válasz
janos1988 #2595 üzenetére
Én ilyesmit keresek: link
Ha neked annyira mind1 a vám és áfa, és ha már együtt rendelnénk, akkor fizeted?(#2598) tjb007
Na igen. 1-2 alkalommal jött már külföldről pár cumó, eddig "megúsztam". Meg általában elmondható, hogy lexarják a vámosok. De jön a de, mivan ha megfogják. Akkor egyből 100 dollárosból lesz vagy 200 és máris nem érte meg, és vehette volna itthon is az ember és még várakozás sincs viszont gari van. Rizikó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
janos1988 #2595 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, tudom hogy ki-mit és mennyiért árul, viszont itt mutattam egy kisgépet: (#2589) amire van garancia, és nem a kókány kategóriát képviseli
Persze mindenki azt vesz amit akar, mindenki döntse el maga mit vásárol és mennyiért.
(#2597) mArZsi
Persze, majd ilyen 15k-s tételek átvállal helyetted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest