Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz
csibe1 #23340 üzenetére
Ahhoz előbb még meg kell ismerni a tabot, ugyanis még az akku sem állt be ami köztudottan 3-6 feltöltés alatt jön ki. A programokat folyamatosan gyötröm és a feleségemet és a 4 éves kislányomat is ráállítottam a használatára (nyugi csak pónis+memo játék) tehát nyúzni kell. Nekem még legalább 3 hét amíg olyan elfogulatlan véleményt tudok írni róla, hogy mit is tud. Kell info a custom rom-okról is a bátrabbaknak, az még nálam is rizikós, de amúgy benne vagyok. 3 hibába már az elején belefutottam, szóval egyre bátrabb vagyok
ROM gyártásra törexem
Defy-n tanultam meg, hogy nincs brick!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest