Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
devil-k #90685 üzenetére
Ez az érdekes, hogy nekem ugyanígy van és soha, de tényleg soha nem kellett a fájlnevekhez, csak amit írtam akkor, de akkor meg teljesen. Ha van időd, akkor tedd már be légyszi, hogy a scrapered, hogyan van beállítva. Nekem így:
[kép] [kép] [kép]
Ez most windows alatt dobtam fel a melóbanPl. itt most nincs is universal scraper (most az matrix alatt elérhető vagy esetleg addon-ként, azt nem tudom), de nem is ez a lényeg. Pl. az neked be van-e pipálva, hogy a filmek külön mappában találhatók? Valami banális dolog lesz ez szerintem.
#90687jakusp
Pontosan melyik img-et raktad fel a gépre? a dtb átnevezés megvolt? Szerintem valahol itt lesz a netes probléma forrása, a hang váltásra egyelőre nincs tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest