Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ztsoft

őstag

válasz dugesz77 #41236 üzenetére

Nem igazán értem, hogy hogyan sikerült neki létrehozni a services fájlt az SMB beállításaival. Már az elején furcsa volt a log-ban a sok hiba bejegyzés a nemlétező /storage/.cache/services könyvtárra.

lehet másnak is gondja lesz mondjuk a samba beállításokkal ( ha nem nyúl bele) , mert azok is itt vannak elrejtve a service menüben és azokat a beállításokat sem menti el akkor.

Vagy eleve hibás az SMB konfigurációs fájlok helye, és azért mentette a services fájlba. Akkor az SMB nem fog rendesen működni.

(#41237) Csicsóka

Lehet hogy ezeket a beállításokat is eleve bele tette, és valóban alapból ott a nem széteső MC.

Meg is lepődtem, hogy tökéletes az MC, ami már nem mondható el a htop-ról, igaz nem esik szét (kivéve a beállításokat), de a frissítés egy idő után leáll.

Hajlok a többség akarata felé, de a kiskapu most is ott van. Az s905_autoscript_nosplash átnevezve  s905_autoscript-re nem lesz spalsh

Igen, láttam a fájlt, eszembe is jutott, amit az S905X-hez is készítettél.

Nem vagyok ügyes kép manipulátor, de a két logó képre ami a boot image-ban van, sikerült Gimp-el feliratot tenni.

Én is hasonló szinten vagyok ezzel.

(#41239) Csicsóka

Ebben az az érdekes, hogy az eredeti verzióban ez működött. Pedig ott sem lehet /storege/.cache/services könyvtár.

Pedig kell, hogy legyen, mert a beállítások mentésekor nem hozza létre magától (a log-ban is panaszkodik a nemlétező könyvtárra). Ahogy létrehoztam, egyből jó volt a Bluetooth. Most a gond ott kezdődik, hogy hogyan jött létre a services fájl, benne az SMB beállításaival.

(#41241) csibuka85

Rikomagic MK22 Plus, S912, 3 GB RAM, 32 GB Flash.

Új hozzászólás Aktív témák