Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Ezek szerintem semmire sem jók out of the box.
Na jó, lehet őket használni, de ne mondd már nekem, hogy LE nélkül médiaplayernek neveznéd ezeket a dobozokat!Egyébként természetesen értem, hogy mit szeretnél mondani, de pl. a minixes fw-t - kis túlzással - egyszerűbb volt feltenni a Mini MXIII-asra, mint az LE-t a micro SD kártyára, ráadásul így már van komplett rendszermentésem a gyári és a minixes rendszerről is, köszönhetően a TWRP-nek, szóval könnyebben lett belőle jól használható, multifunkcionális eszköz, mint médiaplayer. De mondom: senki nem vitatja, hogy a legtöbben utóbbit látják benne. Csak épp nem érdekel.

Nem tudom, ki a boltok célközönsége, azt viszont igen, hogy a custom fw-ek legalább annyit számítanak, mint az erős vas. Ez - 1-2 kivételt leszámítva - igaz a kínai tabletek és telefonok esetén is. Bár pl. egy Xiaomit szerintem felesleges "megmókolni", de általában nem ez a jellemző a telóik esetén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DJI topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Flint 2 OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- i5 12500/ RX6700 XT 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na jó, lehet őket használni, de ne mondd már nekem, hogy LE nélkül médiaplayernek neveznéd ezeket a dobozokat!
vargalex
DoItYourself