Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Technoman #15068 üzenetére
Biztosíthatlak, hogy nem szoktam ki/be tologatni a kábelt a TV-nél.
Nem erre gondoltam, hanem:
a.) ha nem lát semmit a box a video kimenetén, akkor átvált 720p-be, eddig nagyon úgy néz ki.
b.) ha viszont lát (HDMI-CEC feléleszti a TV-t is, vagyis van mit megszólítani), akkor úgy tűnik jó. Vagyis -érzésem szerint- talán itt kéne keresgélni.
Például nálam a Samun engedélyezve van a fast boot, lehet, ezért jön fel mindig jól a Venz nálunk.Nem tudom miért jó nálam, persze csak találgatok, de én most ott tartok: ha a box -vagy a KODI - már lát valami eszközt induláskor, akkor valszeg a beállított 1080p-n hagyja a felbontást.
Ezt az állapotot kéne elérni valahogy. -
azbest
félisten
válasz
Technoman #15068 üzenetére
Könnyen meglehet, hogy az edid infót nem lehet kiolvasni a tévéből, amikor áramtalanítva van.
Ahhoz hogy ezt ki lehessen olvasni kell, hogy kapjon áramot a tévé. Ez két módon lehetséges: a tévé kap áramotvagy a hdmi kábelen keresztül a 18-as pin-en keresztül a rákötött eszköz ad áramot a kiolvasáshoz.
Aztán, hogy a tévé, a box vagy a kábel hibájából nem lehetséges ez, már egy másik történet
Jut eszembe: nekem ha nincs bedugva hdmi, akkor lesz aktív android alatt a kompozit videó kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest