- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Na meglett az időpontra a megoldás. A 12c-s változat jól töltötte be, nem úgy, mint előtte a 9--es, illetve a 11-es széria. Úgyhogy köszi a tippet, tényleg próbálgatni kellett a különböző szériákat. (#13811) gulac12: végül is nem kellett próbálkoznom a javaslatoddal, de ha egyszer visszazuhannék ebbe a problémába, ki fogom ezt is próbálni
(#13808) Technoman: köszi, úgy néz ki, hogy a javasolt beállításoddal a filmek tényleg folytathatok a félbehagyást követően.
(#13818) pinnacle: köszi a tanácsot, sikerült a Port.hu-ra is ráállnom, és így nagy faszányosan rálel a magyar témákra.
(#13809) Beni2360: köszi Neked is, nem jelentkeztem, mert összejött minden
Arra esetleg van valami tipp, hogy hogyan lehetne a Gyűjtemények - be tudatosan társítani filmeket?
-
vargalex
Topikgazda
Az LE csak a rendszer indulásakor frissíti az időt. Ha nincs még net kapcsolat, nem érhető el a time server, a szolgáltató, vagy bármi más blokkolja a szükséges portot /IP-t, akkor ezt nyilván nem tudja megtenni.
Ha ilyen problémátok van, akkor célszerű bekapcsolni a Várakozás a hálózatra opciót (akár jó nagy időintervallummal), vagy esetleg cron scriptet írni az idő manuális szinkronizálására.Szerk.: a Várakozás a hálózatra opciónál sem vagyok benne biztos, hogy mit ellenőriz az LE. Ha csak azt, hogy kapott IP címet, akkor előfordulhat, hogy a router a LAN oldalt már kiszolgálja, de a WAN kapcsolata még nem épült fel. Márpedig a SoHo eszközök jellemzően először a LAN interface-t húzzák fel. Ekkor ugye megint csak az van, hogy nem éri el a time servert.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hardcore café
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Custom Gaming PC
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest