Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Ejelhar
üzenetére
Tökéletesen értem, tudom miről írsz, elfogadom, hogy vannak olyan készülékek amik LE alatt sem hozzák azt az érzést amit egy médialejátszó, de Mini MX illetve Mini MXIII bizony azt hozza, hogy miért? Talán, mert az elején a fejlesztőnek is Mini MX-e volt, MXIII meg tulajdonképpen a 2GB-os verziója, igaz van Mini MX ver. 1.0 is ami szintén jól muzsikál. tényleg hozzák azt a médialejátszó feelinget amit a Dune, Popcorn, Tvix esetében tapasztalok csak sokkal több formátumot ismer, ennyi.
Van légegerem, mert ilyen boxhoz elengedhetetlen, de ha S905 alatt olyan eszközt keresnék amit LE nélkül is hibátlanul működne, akkor Minix Neo U1, Wetek HUB, Wetek Play 2 ami Plug & Play.
Tehát ne tudok Venz 10-ről véleményt alkotni, nem tudom azt írni, hogy hibátlan LE alatt, de az említett készülékeim bizony hozzák azt a feelinget amit a Dune esetében megszoktam, már rég nem lennének meg a boxok illetve el sem adtam volna a 2 Dune-met ha nem így lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself