Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Bodor #104053 üzenetére

Nos, úgy néz ki, hogy a TrueHD hangoknál szinte mindegyik filmnél -300 és -500 ms-mal előre kell hozni a hangot, van erre valami megoldás? Az erősítő egy Denon AVR-X2500H.
    Teszteltem különböző DoVi filmekkel, Dolby Vision, Version 1.0, Profile 5, dvhe.05.09, BL+RPU 60 FPS (MP4) rendben volt, de az 59.940 (60000/1001) FPS-sel rendelkező demónál csak hangot kaptam és fekete képernyőt..
    strobe_scientist.mkv (Codec ID: V_PRORES, Frame rate: 23.976, Bit rate: 451 Mb/s !!) akadozva , lefagyva . Gemini Man 2019 2160p HDR.mkv, Frame rate : 59.940 viszont hibátlanul, döccenés mentesen futott.
    Új vagyok még CoreELEC felhasználóként, ezért kérdezem, hogy van-e olyan upgrade vagy kiegészítő, amivel tökéletesebbé lehetne tenni, illetve diagnosztizálni a rendszert?
    Szeretném tesztelni a DoVi FEL-t is. Mi a különbség a cpm verzió, a NG nightly és a gyári NG CE verzió között, és nekem mi lenne a jó megoldás? Teljesen új CoreELEC rendszer kellene feltennem, vagy van biztonságos update az esetemben? Van erről nem több éves de pontos magyar leírás is?
    Player process info-t hogy varázsolom fel? (Nekem fontos a DoVi FEL, szóval csak olyan verzió jöhet szóba, ami tudja rendesen)
    Ha számít valamit, a TV egy Panasonic Oled TX-65JZ2000E, HDR10+ Adaptive / HDR10 / HLG / DolbyVision támogatással.
    Jelenleg az alap CoreELEC-Amlogic-ne.aarch64-21.1.1-Omega-Generic fut a gépen.

Új hozzászólás Aktív témák