Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Aki szerette/i a SETI-t meg hasonlókat az nézzen be ide: (kutyások főleg)
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ugatoskutya/
Merthogy a kutyákat is szeretem :) -
Nimrod
addikt
HoMM 2 szerintem jó, utána a 3 már nem, a 4-et nem láttam. Körökre osztott stratba pl. a Jagged Alliance tetszett, bár iszonyúan sok hibája volt. De legalább személyre szabottan ki lehetett kapcsolni a speechet, ami azért jó ötlet. Egy-két karakter nyávogását nagyon nem komáltam. Colonization is nagyon tetszett, csak zavart a limitált egységszám :(
UnderDog-ról nemrég letöltöttem az Arrakist (Dune 2 C&C-sitve), és nem jött be :( -
Nimrod
addikt
Egyik MOO-ban sem jó az autocsata (sőt, alig van jó game amiben jó lenne), de néha tűrhetű és egyszerűbb :)
A Lords of Realm 2 autocsatáira nem is merek gondolni, AI tökéletes hiánya :) Melyik játékban a legjobb szerintetek az AI?
Szerintem Ground Control, Starcraft (Brood War), Total Annihilation. -
Nimrod
addikt
Én a Mrrsshan (vagy milyen) faj vezetőjét szerettem :) Kifejlesztettem a legütőbb mágiáját oszt pápá :) Utáltam amikor jön a gép, békével (mint a Támad a Mars-ban :) , galamb nincs :) ő meg egyszercsak fogja magát és megtámad, csak úgy. Békét nem enged kötni (szövetséget egyszer sem sikerült), de néha ő felajánlja a békét minden ok nélkül. Akkor lepődtem meg, amikor megkezdtem a nyerő mágiát :) amihez idő kell, gondoltam, a gépnek támadni kell, különben auf. Fokozat legkeményebb, ő meg csak áll bambán. Pozitívum volt amikor az egyik közölte, hogy enyje-benyje hagyd abba mert dádá lesz, oszt ennyi is volt. :)
Ami meglepett már a legelején, hogy megláttam a klackon fajt. Tök átvették a motort meg szinte mindent a MOO 1-ből (tegyük hozzá, a kettő is csak grafikában fejlődött az egyhez képest, a három meg úgy tűnik teljesen más már szerencsére, bár nem játszottam vele). -
Nimrod
addikt
Az emberi elmét
A 48 órás napokat (mármint nekem :)
A jó filmeket
A jó zenét
A játékokat, amik kivonnak egy rövid időre a hétköznap unalmából
Friss levegőt (zoxigén rulez :)
Minden élőlényt ami nem ember (nem fújolni :)
Ha eszembe jut még, csatolom :DDD
Aktív témák
- Vicces képek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest