Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #9777 üzenetére
A Fury memoriakezelese utanmar nem nagyon kell nekem annak hasznossagat magyarazni
A tobbit mar annyisszor kitargyaltak ezen topik lakoi es azt is ezen a szintem miert ertelmetlen, ha veszel 100e ft-ert egy kartyat, ne az az evi, per ezer ft-nyi villanyszamla szamitson...
Raadasul van egy erdekes tapasztalatom tavaly marcius ota nem volt semmilyen driver problemam (290X -Fury X)
Mostanaban meg zsinorban jonnek a driverek es teszik a dolgukat. Erthetetlen... Ciki lassan.
Amikor a 3db 980 Ti-t probaltam, ott mar beleszaladtam parba, nem veszes de ha mar ezen szorozunk...
SZERK: amugy meg amig a kartya teszi a dolgat es neked megfelel senkit nem erdekel milyen a szine, a felhasznalok tobbsege igy van vele. Aki a ket ceg rivalizalasabol ekkora szemelyes hadjaratot folytat annak meg sok a szbad ideje, energiaja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest