Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz mcwolf79 #8117 üzenetére

Hat O azt mindketten tudjuk hogy a Ti sokkal erosebb meg alapon is, en arra gondoltam meg ha mast is irtam hogy tobbet zabal a huzott 290X-emnel is :) 72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.

Nem reprezentativ, eleg keves a meghibasodas, Ciripelnek ezek mint az istennyila, G1-ek igen hiresek errol, MSI 6G-rol egyaltalan nem hallottam ilyet, sot annak remek hutese is van, Zotac-nak is jo a hutese.
    Valoszinuleg nem egy helyen olvasgatunk, en olyan helyen nezem, ahol napi szinten tucat-javal hordjak el a Ti-ket es ott is keves a hibas kartya, a ciripeles az jellemzobb.

A tapot lecsereltem, ebbe mar nem raktam bele a hibas kartyat, uh errol nem tudok nyilatkozni. Ebben lenyegesen kevesebb esellyel fog ciripelni, leven hogy ez Superflower belsos, akik arrol hiresek hogy szantak ra par honapot meg egy kis penzt hogy kikiserletezzek a leginkab CW mentes tapot.

Szoval varom a Classit es meglassuk, mint emlitettem turelmes ember vagyok es azzal is szamolok hogy csak nem volt szerencsem Benne van a kalapban.

Mindezeket leszamitva remek a kartya, eros, gyors, megcsinalja amit akarok es ahogy, kivallo DX11-es kartya, ahogy mar masok is mondtak szoval nem adom fel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés