- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79 #8117 üzenetére
Hat O azt mindketten tudjuk hogy a Ti sokkal erosebb meg alapon is, en arra gondoltam meg ha mast is irtam hogy tobbet zabal a huzott 290X-emnel is
72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.
Nem reprezentativ, eleg keves a meghibasodas, Ciripelnek ezek mint az istennyila, G1-ek igen hiresek errol, MSI 6G-rol egyaltalan nem hallottam ilyet, sot annak remek hutese is van, Zotac-nak is jo a hutese.
Valoszinuleg nem egy helyen olvasgatunk, en olyan helyen nezem, ahol napi szinten tucat-javal hordjak el a Ti-ket es ott is keves a hibas kartya, a ciripeles az jellemzobb.A tapot lecsereltem, ebbe mar nem raktam bele a hibas kartyat, uh errol nem tudok nyilatkozni. Ebben lenyegesen kevesebb esellyel fog ciripelni, leven hogy ez Superflower belsos, akik arrol hiresek hogy szantak ra par honapot meg egy kis penzt hogy kikiserletezzek a leginkab CW mentes tapot.
Szoval varom a Classit es meglassuk, mint emlitettem turelmes ember vagyok es azzal is szamolok hogy csak nem volt szerencsem Benne van a kalapban.
Mindezeket leszamitva remek a kartya, eros, gyors, megcsinalja amit akarok es ahogy, kivallo DX11-es kartya, ahogy mar masok is mondtak szoval nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest