Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hát én nem örülnék, ha ilyen sütő lenne a gépemben.
Egyébként:
[Én megmondtam]
Lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de a lényeg: az AMD ezt bebukta, és sztem sokba fog ez neki kerülni.
-
Asbee
veterán
Majd 30 fokos szobában mond mennyire lesz jó a vrm hűtés amin megfújáson kívül nem tudsz mit kezdeni. +tuning, esetleg fesz. Érdekes eddig mindig a mániád volt a vrm hűtés, most már nem gond. Látszik nem volt még dolgod sípoló pumpával. A legidegesítőbb dolog. Közel sem olyan zavaró mint egy hangos hűtés. Ja, persze a lényeget kihagytad. A ref 980ti hol üvölt idle? Mert a pumpa csinálja ott is.

Igen nagy elvárások voltak. Nézz már kicsit körül mi ment itt megjelenés előtt meg máshol. Mindenki nagy elvárásokkal és reményekkel várta a kártyát. Sajnos Te nem látsz gondokat, mindenki más igen. Nem hiába nem veszik sokan akik erre vártak. Ez a kártya ahogy be volt harangozva azt nem hozza.
Teljesítményben nem rossz, de ilyen áron összesítve mindent ez így kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest