Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Továbbra is csak az elméleti bullshit és a nagy víziók amiket hajtasz folyamatosan.
Én ahogy látom az írásaidból úgy tűnik hozzáértő vagy, de eddig amiket leírtál (hogy most jaj de rossz lesz a PC-nek, és legfőkébb az NV-nek) eddig köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Én legalábbis mint PC-gamer nem tapsztaltam, hogy annyira hátrányban lennék, mert PC-m és legfőképp NV VGA-m van.
Lehet itt jósolni az üveggömbből [moderálva], de eddig a valóság mást mutat.Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Samsung LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest