- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értek hozzá nem vagyok autószerelő, kb amit nekem átadtaka szerelők öltönyösnek ott lent, azt mondtam itt el.
Biztosíték és vezeték összekötésről/ széthúzásról volt szó típustól függően. ( Vectra / Corsa / Astra. van amelyiknél csak vezetéket kellett átkötni beforrasztani van amelyiknél biztosítékot is kellett buherálni, de alapból az összes H típus tudta már és a G-s verzióknál opciós volt.
Feladatunk akkor értékesítőként annyi volt hogy eladjuk a vevőnek az említett modult, a gyári szőnyeggarnitúrát, a Recaro gyerekülést, mert erre plusz pénzt kaptunk.
A komfort modul gondolom házon belül a szerelőké lett mert nem kellett hozzá semmi, csak pár perc barkács.Aztán attól hogy így lekezelően kérdezed ,mint mindent velem kapcsolatban, ez igaz történet, Dunaföldváron voltam az Opel Gemencnél értékesítő.
De csak a kedvedért [link] [link] tévedtem, komfort modul ,nem kényelmi. Régen volt már. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest