Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Persze, világos mit írtál. Pusztán arra utaltam, hogy két részből áll szerintem. Valamilyen szinten őket is érinti a munkaerohiany és a logisztika, de véleményem szerint ez mesterségesen kreált is, ahogy lehetett erről már olvasni, valamint arra reagáltam, hány más területen van probléma,amit sokan nem látnak meg nem csak a GPU nál, ahogy írtad.
Igor cikke szerint ugye már a nagykerektol brutal árakon jön a VGA, és állítólag ők is már magasan kapják. Tehát a pénz egy jókora része az AIB partnereknel és biztos vagyok benne hogy a GPU gyártóknak csapódik le, nem a kiskereskedelemben. Ebből a rekord bevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest