- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
DudeHUN #40200 üzenetére
Szerintem akkora a hype már most, hogy én az ellenkező véleményen vagyok.
Majd a 2020-as E3-on bemutatják ezeket, ez a hype még sokkal magasabb lesz nyáron.
Meg lesznek bolondulva az emberek.
Menne az 699 USD-ért is, vinnék mint ha nem volna holnap. Régen lehet árérzékenyebb volt a konzol piac, ma már az emberek hozzászoktak a sokkal magasabb árakhoz.
Tévhit ez a szűlő, csemete "elmélet", hogy nagyon megnézi a szülő mit vesz.
Ezeket az első évben a 2x-3x-4x korosztály veszi saját magának. Több millió ember tartozik ide.
Majd most pletykálnak 150 USD-ért PS4 Slim-et Black Friday-re (US).Na az az a gép meg ár, ahol tényleg valami csemetének veszik, mert annak úgyis elég az így a generáció végén ennyiért.
Én örülnék ha minél olcsóbban jönne, meg lehetőleg egy darab. Csak nem lóg bilibe a kezem, mert tudom, hogy drága ezt a hardvert 7nm-en hozni, drága az SSD, nagy a hype, megtehetik, hogy felmennek árban, mert úgyis vinni fogják, meg lesznek bolondulva érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest