Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Televan74 #36866 üzenetére
Ja bocs erre nem gondoltam ...én most is kettőt látok
Egyik az Arctic Sound amiről Koduri december 11.-én bemutatózik
a másik a frissen leakelt 1060 gddrx
Az árára leszek kíváncsi mennyire tud jó árérték arányú lenni a 98 ezres 590-hez képest!!!A neten már mennek ezek a 3 pólusú VS videók.
Ami két dolog miatt izgalmas Intel egy gazdag APUs és diszkrét középkártyás első generációt ad ki... vagy már most rá tud állni a nagy AI támogatásos szerveres zsíros piacra és a Diszkrét piac számára is csak az ehhez vezető út ahol a felső kategóriát szedi le NV-hez hasonlóan. Tehát hogy kinek fog jobban fájni.De az eredeti téma amiért jöttem:
Az AMD a TSMC-vel ellentétben csak azt állítja, hogy 16FF+ node-hoz képest a processzorai 25% -os sebességnövekedést vagy 50% -kal kevesebb energiát fognak használni a 7nmen.
Ugye az NV úgy működött az elmúlt években hogy folyamatosan felcsúsztatta a kategóriáit.
980 1080 2080
Régen a 980TI versenyzett a FuryX-el, aztán ez a laikusokban tovább folytatódott az 1080TI legyőzte a Vega64-et a 2080TI meg a mindent is...
De a valóságban ezek már elcsúsztatott kategóriák. és most nem térek ki a már leírt mennyivel több szilíciumot töltünk az 2080TI dologra.
Az AMD megállapítása alapján arra vagyok kíváncsi hány NV-s gondolja úgy hogy a 7nmes 3080-ja 30%ot fog verni a 2080TI-re (ált ezt várjátok el) ésssssss újra 200 ezer forint körül lesz mint régen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beköszöntött az űrinternet kora
- iPad topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Macska topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest