- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
2 hónapja, ami a legújabb driver volt
(#35882) zovifapp111: Le, de a drivereknek nem kéne összeakadniuk, hiszen be se töltődik, mert az alaplap ilyenkor letiltja az integráltat automatikusan, nem látszik az eszközkezelőbe
DDU-nélkül váltottam szüleimnél AMD AM1 platfromról Intel Skylake-re integrált VGA-stól (tehát minden komponens kicserélődött a rendszer alatt!), de a Windows 10 simán felhúzta az összes új drivert. Ezután pedig a Vezérlőpultban leszedtem a régi drivereket és az Eszközkezelőben eltávolítottam az AMD alaplaphoz tartozó erőforrásokat, SATA vezérlőt stb.. Azóta megy hiba nélkül a rendszer. A Windows 10 egy kaméleon
Ki kell kapcsolnom a Lightroomban a VGA gyorsítást, legalábbis a decemberi szuper AMD driver megjelenéséig biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest