- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az első bekapcsolás után, használat közben miért nem próbálgatja saját magát a lapka? Amit a felhasználó elvégez tuningolást, miért nem csinálja meg a lapka? Az avfs? Az volna a lényege, hogy frekvenciához feszültséget társít. Ezt akkor tudja próbálgatni is.
Persze ha ez környezeti változóktól függ, pl hőmérséklettől, páratartalomtól, akkor a táblázatba, amit készít, és amit folyamatosan korrigál, önszabályoz, legyenek benne ezek a fontos információk.Biztos nem egyszerű, de nem így tudná kihozni a maxiumot a lapkából a minimális fogyasztással? Ez akármilyen nehéz is, az ezzel agyonpromózott polaris esetén is úgy tűnik, hogy nem működik. Most mindegy, hogy én félreértettem és az nem is úgy van. A marketingből nekem és sokaknak az a működési elv jött le, amit fent vázoltam és mivel nem úgy működik, úgy tűnik, hogy nem működik.
Ez azért 30-50W-ot jelent az Amdnek. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gitáros topic
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Palit JetStream RTX 3070 8GB OC Garanciával!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest