- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #26186 üzenetére
Lényegében ami DX11 játékban, és még normál beállitásban sem igazán volt nekem elég smooth. Crysis 3-at én szintén azon a részen tettem félre, hogy majd egyszer...
Witcher 3 időnként zavaró lassulásokat produkált. Battlefield 4 játékban tapasztaltam ilyet a Shanghai küldetésben. A Crysis 1 High Textura Pack szintén problémás játék, pedig ez nélkül nálam szépen ment. Aztán a Call of Duty részeket, Metro Last Light játékot probáltam mielőtt elment a kedvem a további játéktól. Metro Last Light elfogadható volt, de a COD AW törölve lett végleg a gépemről. Én már nem idegesitem magam ezen, majd a GTX 1070 fejlesztés után megoldodnak a gondok. CPU limit és a 4GB videómemóriából kifutást néhol teljességgel kizártnak tartom, mert Afterburner-t visszanéztem. HDD-t használok a jobbik fajtából (nem 5400 RPM-es Green), de az SSD hiánya talán nem ekkora gond. Töltési idők javulhatnak a játékban, de a játékot és a videókártyát talán ennyire nem fogja meg. Alaplap BIOS a legfrissebb, és a Windows már újra lett telepitve. Videókártya BIOS-t és a Wattman-t nem piszkáltam. Power Limit +10%-on van. Rövidre fogva ennyit mondhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bittorrent topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged